Profielpagina van Lokkertje

Naam: Lokkertje

Leeftijd: 46 jaar

Actief sinds: 21-09-2012

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: grijs

Haarkleur: blond

Opleiding: HBO

Roken: Ja

Piercing(s): Ja

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: als het mooi weer is wil ik mijn hardloopschoenen wel aantrekken. Alles om toch wel een beetje slank te blijven. Ik hou van lekker onder een deken op de bank te zitten en een film te kijken. liefst nog met een wijntje en een kaasje.  

Over mij:
Volgens mijn ex ben ik een stiekem geilertje. Nu wist ik niet wat ik daar bij moest denken, maar hoe langer ik nu single ben, hoe meer ik hem begrijp. Ik was vroeger heel erg preuts, maar mijn ex heeft dat meer los gehaald bij mij. Nu ik weer single ben, wil ik natuurlijk mijn seksualiteit verder ontdekken. Ik ben wel een beetje schuw en moet altijd alles goed bekijken voor ik erop af ga. Het is ook even wennen om weer te gaan zoeken naar een man die mij kan leiden.

Over jou:
Ik hoop dat je veel geduld hebt. Het heeft mij erg veel tijd en moeite gekost om tot de punt te komen waar ik nu ben. meer open, nieuwsgieriger en minder verlegen. Verwacht geen bloedgeile vrouw die alles doet om haar man in bed te krijgen. Ik hou van sex, maar op mijn manier. Maar als jij mij zo ver krijgt dat ik verder ga, dan zie ik dat meer als een plus punt

Mijn foto's